Woonopvang

Groenhoef is een woonvorm voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel of aanverwante problematieken. Deze is geopend in maart 2014. Je kan in Groenhoef komen wonen met een erkenning of met een budget van het VAPH of verzekering. Binnen Groenhoef zijn er 16 studio’s van 55m² met aparte slaapkamer, badkamer, kitchenette en terras. Daarnaast zijn er 2 grote gemeenschappelijke badkamers die volledig uitgerust zijn met hoog-laagbad, plafondlift en douchebrancard. Hiernaast is er nog een gemeenschappelijke living.

Je kan in Groenhoef terecht met een erkenning of budget.

Bij vragen kan je terecht bij de sociaal assistent Dimfna Heeren (013/35.98.32 of via mail: zorgcoordinator@gro.stijn.be) of de verantwoordelijke Lies Bossaert (013/35.98.30 of via mail diensthoofd@gro.stijn.be) of bij de directeur Leen Vanermen (013/35.98.31 of via mail directie@gro.stijn.be ).

In Zoutleeuw zullen 18 studio’s tussen 45 en 70m² ter beschikking zijn voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel of aanverwante problematiek. De studio’s beschikken over een aparte slaapkamer en badkamer, alsook een kitchenette en terras. De meeste studio’s hebben ook een eigen berging. Er zijn ook tal van gemeenschappelijke ruimtes: living, keuken, badkamer met ligbad, terras. Deze woonvorm ligt pal in het centrum van Zoutleeuw en biedt dus veel mogelijkheden tot maatschappelijke integratie.
Je kan in Zoutleeuw terecht met een budget.
De opening is verwacht in het najaar van 2017.

Bij vragen kan je terecht bij de sociaal assistent Dimfna Heeren (013/35.98.32 of via mail: zorgcoordinator@gro.stijn.be) of bij de directeur Leen Vanermen (013/35.98.31 of via mail directie@gro.stijn.be ).

Op de site van de MS kliniek te Melsbroek zullen we een project bouwen van 17 studio’s voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel of aanverwante problematiek. Dit project is nog in volle ontwikkeling. Meer informatie zal gegeven worden wanneer een timing ter beschikking is.


© vzw Stijn - 2017