Steunmogelijkheden

Dienstencentrum Kamiano heeft uw steun broodnodig. Voor personeelsmiddelen worden wij gesubsidieerd, voor de bouw krijgen we gedeeltelijk steun, maar voor het overige gedeelte en voor de vele extraatjes die het leven kwaliteit bezorgen zijn wij afhankelijk van fundraising.

Jaarlijks worden diverse evenementen georganiseerd die geld in het laatje moeten brengen. Voor Groenhoef is dat het kreeftenfestijn in Hof te Rhode eind januari, het Golftornooi met diner in juni en het Mosselfestijn in het najaar. Uw aanwezigheid of hulp daar wordt enorm geapprecieerd.

Hiernaast beschikken wij in Groenhoef en ook in onze toekomstige projecten over een sponsorwand. Afhankelijk van het gekozen bedrag kan u een klein of groter plaatje met uw logo aan onze sponsorwand hangen. U vindt de informatie hieromtrent in bijlage.

Uiteraard zijn ook giften van harte welkom. Voor elke gift vanaf 40 euro reiken wij een fiscaal attest uit. Deze giften kunnen overgemaakt worden op:

Vzw Stijn-Groenhoef: BE77 7340 3296 3942.

Vzw Stijn-Ter Boogaerde: BE85 7310 4157 7306

Bij deze ook nog een woord van dank voor onze sponsors en sympathisanten van het eerste uur: de Lions Clubs van zone 41 voor het reeds 5 jaar organiseren van het golftornooi, Hof te Rhode, Rotary Club Tielt-Winge Hageland en de zovele anderen die ons reeds gesteund hebben. Bedankt!


© vzw Stijn - 2021