In het najaar van 2020 opent dienstencentrum Kamiano een nieuw project in Hoegaarden genaamd Brouwketel. De Brouwketel bestaat uit 20 erkende assistentiewoningen voor zelfstandig wonende 65-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe woning die aansluit bij hun leven vandaag. Een assistentiewoning biedt extra comfort, aandacht voor veiligheid, uitgebreide extra diensten en een aangename leefomgeving. De centrale ligging biedt vele mogelijkheden tot integratie in het gemeenschapsleven. Je blijft zelfstandig wonen en bepaalt zelf van welke zorgen en diensten je gebruik wenst te maken. Er is 24/24u permanentie aanwezig voor dringende interventies, daarnaast kan je beroep doen op de ondersteuning van de woonassistent.

Wie kan er terecht?
Het concept assistentiewoningen richt zich op 65-plussers. Een beperkt aantal woningen mag echter bewoond worden door jongere personen met een zorgnood en voldoende zelfredzaamheid.


Geïnteresseerde kandidaten mogen contact opnemen met de woonassistent, Elien Veulemans, op 0471/67.49.69 of elien.veulemans@kam.stijn.be

 
 
   ´╗┐Kamiano
Groenhoef 67
3270 Scherpenheuvel

+32 13 35 98 30
 
  Klik hier om E-mail te verzenden