Dialectwandeling in Hengelhoef
  12-09-2017
  Zaterdag 9 september gingen onze bewoners van Laekerveld mee op pad met de dialectenwandeling. We trokken naar het bezoekerscentrum in Hengelhoef onder leiding van Els Rekkers samen met de werkgroep personen met een handicap en de seniorenraad. Het werd een gezellige uitstap en onze bewoners hebben ervan genoten!

  Teamdag 9 mei 2017
  03-07-2017
  Op dinsdag 9 mei 2017 werden de personeelsleden van Dienstencentrum ’t Klavertje verwacht aan de sporthal Lakerveld voor een leuke, leerzame dag.
Tijdens de voormiddag dachten we, met zijn allen, na over de toekomst van Dienstencentrum ’t Klavertje. Hoe kunnen we op vlak van personeelsbeleid, zorgaanbod en organisatie verbeteren? Met daarbij steeds in het achterhoofd dat het gezond moet blijven voor lichaam, geest en het dienstencentrum.

Na het vieren van onze mensen die 10 jaar en zelfs 25 jaar in dienst waren, werd het tijd voor een broodje en een drankje. Om daarna sportief aan de slag te gaan. Patsy en Wim staken een leuke wandel/zoektocht in elkaar met heel wat opdrachten, waarvoor dank!

Het werd een mooie dag en er werden heel wat mooie kiekjes vastgelegd!


  Huldiging Geert Smeets - Sportman van het jaar - Houthalen 9 juni 2017
  20-06-2017
  In Houthalen-Helchteren werden de sporters met een speciale prestatie in de bloemetjes gezet! Proficiat aan alle kampioenen maar ook speciaal aan Geert Smeets die "sportman van het jaar" werd!!

  De Piste
  29-03-2017
  Intussen gaan de werken van de Piste al goed vooruit.
De muren van de benedenverdieping zijn al zichtbaar en gaan de hoogte in.
Benieuwd hoe ver het staat?
Kijk even mee in het album.

  25 jaar 't Klavertje
  02-01-2017
  2016 was het jaar van 25 jaar 't Klavertje.

De Werkmix werd voor één dag omgetoverd tot een mooie zaal, geplukt uit de oude tijd. Cynthia, Linda en Rina hadden geweldige ideeën en brachten allerlei attributen mee om de boel aan te kleden. René zorgde zelfs voor een oude Vespa die stond te schitteren op het podium. Er waren oude fotokaders, platenhoezen. typemachines, zetels, kasten en noem meer op. Zelfs de oude oranje plastieken tafellakens ontbraken niet. Er stond een heuse jukebox in de zaal en voor de gelegenheid werd er ook een fotopaal geplaatst waar je leuke foto ’s kon laten trekken.

Enkele blikvangers in ons foto album.

  1 ste steenlegging De Piste
  05-12-2016
  Op donderdag 1 december 2016 vond de eerste steenlegging van “De Piste” plaats. De nieuwbouw biedt onderdak aan de zorggebruikers van de huidige dagcentra De Heuf en De Botermijn en de administratieve diensten. Er worden ook vier studio’s voorzien voor personen met een fysieke handicap of niet aangeboren hersenletsel.

Linda, één van onze zorggebruikers assisteerde deputé Frank Smeets, burgemeester Alain IJzermans en voorzitter Albert Cuypers met de onthulling van het bord dat later de ingang moet aanwijzen. Buiten was het koud, dus trokken we met zijn allen naar binnen. Er werd een babbeltje geslagen en we genoten er van een woordje van de burgemeester, de deputé en de voorzitter. We klonken op “De Piste”, maar ook op 25 jaar ’t Klavertje.

De eerste steenlegging was het slotevenement van ons jubileumjaar.

  Eetdag 2016
  06-10-2016
  Het was weer heerlijk smullen op de eetdag van 't Klavertje. Bedankt voor de steun aan alle aanwezigen en een welgemeende dankuwel voor de helpende handen van onze lieve vrijwilligers! Jullie hebben dat weer super gedaan!

  activiteiten in Laekerveld zomer 2016
  21-09-2016
  Het waren weer mooie zomermaanden in Laekerveld.
Zo namen we in juni afscheid van onze stagiaires met een klein feestje. Gingen we gezellig samen wandelen en naar het Shlagerfestival in Kermt.

Enkele sfeerbeelden in het fotoalbum.

  activiteiten in de Botermijn 2016
  21-09-2016
  Enkele sfeerbeelden van onze activiteiten in de Botermijn tijdens de zomer van 2016.
 

  activiteiten in de Heuf zomer 2016
  21-09-2016
  Samen met onze zorggebruikers hebben we er weer fijne zomermaanden opzitten.
Zo gingen we op uitstap naar Bokrijk, de blauwbessen kwekerij en organiseerde we een fietsweek waar ook onze vrijwilligers weer hun steentje hebben bijgedragen, waarvoor dank!
We deden ook leuke activiteiten in het dagcentrum zoals een "foute fuif met DJ Seppe" en natuurlijk mocht ijskar Rossi niet ontbreken deze zomer!

Enkele sfeerbeelden in ons fotoalbum.

  activiteiten in Beukenveld zomer 2016
  21-09-2016
  We hebben er weer fijne zomermaanden opzitten samen met onze bewoners.
Zo deden we in juni 2016 een garageverkoop. In juli gingen we met enkele bewoners naar Werkchter classic of gingen we met enkele bewoners een ijsje eten en zochten we verkoeling in wat water...
In augustus waren we natuurlijk ook van de partij op Paal op stelten.
Enkele sfeerbeelden in ons fotoalbum.

  Culinaire boottocht op 16 september 2016
  21-09-2016
  Naar aanleiding van 25 jaar 't Klavertje werd er voor onze zorggebruikers en het personeel een culinaire boottocht georganiseerd.
We genoten van de rondvaart en het was lekker smullen op de boot.
Het was een fijne dag!

  Culinaire fietstocht op 3 juni 2016
  21-09-2016
  Naar aanleiding van 25 jaart 't Klavertje werd er voor onze zorggebruikers en het personeel een culinaire fietstocht georganiseerd.
Het werd mooi weer op 3 juni 2016 dus hebben we onze kans gegrepen en zijn we vertrokken.
Tussenin enkele tussenstopjes voor een lekkere hap, een dranje en een ijsje.
Het was een fijne dag!

  Vanessa aan het werk
  21-06-2016
  Hallo Ik ben Vanessa Verheyen en ik ben 38 jaar. Ik ga vier dagen per week naar de Werkmix in Zonhoven. Op dinsdag doe ik begeleid werk in de kleuter- en lagere school, SBS de Hoeksteen, in Korspel.
Als het mooi weer is, ga ik er te voet naar toe met mijn looprek, bij regen word ik door papa gebracht.
Ik werk er van 10u tot 15u-15u30. Ik zit er samen met de secretaresse aan een bureautje op het secretariaat, zij is mijn werkbegeleider. Ze helpt me op weg als ik er aankom en zoekt mee naar taken.
Ik help vooral mee aan het tellen van de drankbonnetjes. Ik moet 50 bonnetjes per zakje steken, die worden dan later door de leerkrachten uitgedeeld in de klas. Ik gebruik een telbord als hulpmiddel om telfouten te vermijden. Daarnaast doe ik ook nog heel wat andere dingen zoals: post rondbrengen, de brievenbus leegmaken, bundels sorteren, kopiëren, versnipperen, potloden slijpen,…
Soms word ik ook gevraagd om in de kleuterklas te gaan voorlezen of mee te knu

  Naar de Gaia Zoo op 27 mei 2016
  21-06-2016
  Dienstencentrum ’t Klavertje bestaat 25 jaar en dat vieren wij! Samen met onze zorggebruikers, hun familieleden, vrijwilligers, personeelsleden, sympathisanten,.. maken we er een spetterend feestjaar van! Er vonden dit jaar al heel wat leuke activiteiten plaats, zoals: de nieuwjaarsreceptie, de vrijwilligersdag, de barbecues van enkele leefgroepen,… Onze zorggebruikers en personeelsleden kregen leuke activiteiten aangeboden. Iedereen koos dan ook zijn/haar favoriete activiteit! Op 27 mei gingen we met z'n allen naar de Gaia Zoo.
Neem een kijkje in het foto-album.

  Naar het Schlagerfestival op 25 maart 2016
  21-06-2016
  Dienstencentrum ’t Klavertje bestaat 25 jaar en dat vieren wij! Samen met onze zorggebruikers, hun familieleden, vrijwilligers, personeelsleden, sympathisanten,.. maken we er een spetterend feestjaar van! Er vonden dit jaar al heel wat leuke activiteiten plaats, zoals: de nieuwjaarsreceptie, de vrijwilligersdag, de barbecues van enkele leefgroepen,… Onze zorggebruikers en personeelsleden kregen leuke activiteiten aangeboden. Iedereen koos dan ook zijn/haar favoriete activiteit! Op Vrijdag 25 maart 2016 was het eindelijk zo ver! Het Schlagerfestival in de Ethias Arena Hasselt kon van start gaan.
Neem een kijkje in het foto-album

  vrijwilligersdag in de Heuf maart 2016 deel 2
  21-03-2016
  In dagcentrum de Heuf werd er een leuke namiddag georganiseerd om de vrijwilligers extra te bedanken. Geniet mee van het foto-album 1 + 2

  vrijwilligersdag in de Heuf maart 2016 deel 1
  21-03-2016
  In dagcentrum de Heuf werd er een leuke namiddag georganiseerd om de vrijwilligers extra te bedanken.
Geniet mee van het foto-album 1 + 2

  nieuwjaarsreceptie 25 jarig bestaan 't Klavertje
  17-02-2016
  DE JAARLIJKSE NIEUWJAARSRECEPTIE VAN DIENSTENCENTRUM ’T KLAVERTJE KREEG DIT JAAR EEN WAT ANDERE INVULLING. GEEN KLASSIEKE RECEPTIE MET ELLELANGE SPEECHES, MAAR EEN RETROPARTY MET MOOIE MUZIKALE INTERMEZZO’S EN HEEL WAT BEKENDMAKINGEN. EEN NIEUW LOGO, EEN NIEUWE NAAM VOOR DAGCENTRUM DE HEUF EN EEN FEESTPROGRAMMA VOOR ALLE CLIËNTEN, PERSONEELSLEDEN EN CONTACTEN LATEN HET 25JARIG BESTAAN NIET ONOPGEMERKT VOORBIJ GAAN.


© vzw Stijn - 2017