Beste ‘t Klavertje sympathisant.

Nogmaals bedankt voor de interesse die u heeft in onze organisatie. Het is dankzij mensen zoals u dat wij iedere dag opnieuw een goede zorg kunnen aanbieden.

Ook dit jaar gaan we weer een leuke dag organiseren ten voordele van ’t Klavertje net zoals de voorbije jaren. Maar deze keer gaan we het anders doen …

De gekende "Ter Dolen Fiets- en Scooterhappening" zal vanaf dit jaar plaats maken voor een nieuw initiatief! Het werd tijd voor een nieuwe frisse wind en daarom gaan we dit jaar niet fietsen als hoofdactiviteit, maar een dag organiseren waar je volop van alles kan beleven voor jong en oud genaamd:
"Klavertje op De Dool"
We kunnen nog niet veel verklappen maar in bijlage al een tipje van de sluier.
Binnenkort krijgt u van ons meer informatie hierover.

Kruis nu alvast in je agenda zaterdag 14 oktober 2017 aan. We beginnen rond de middag en het zal doorgaan op één plaats, namelijk kasteel Ter Dolen (of andere genoemd De Dool) in Houthalen-Helchteren.

Moest je vragen hebben of tips, deze zijn altijd welkom!
Ook mensen die bereid zijn ons een handje te helpen zijn steeds welkom. Of het nu gaat over spierkracht, het uitlenen van materiaal, media-aandacht goede ideeën of wat dan ook. Alle hulp is welkom en zeer geapprecieerd! Stuur ons je gegevens door via info@kla.stijn.be en we nemen contact met je op.

Je kan ons ook volgen op de facebookpagina via https://www.facebook.com/tklavertjeopdedool