Steunmogelijkheden

Tekort aan subsidies

Omdat de officiële subsidiëring onvoldoende in verhouding staat tot de zorgzwaarte van de personen die wij opvangen, heeft De Witte Mol nog steeds middelen tekort. De Witte Mol blijft afhankelijk van giften en steunacties om rond te komen. Gelukkig konden reeds heel wat projecten gerealiseerd worden dankzij gulle gevers, denken we maar aan de bouw van het Zandmanneke en de toestellen op het speel-sportplein.

Financiële steun

Wil je ons financieel steunen, dan kan dit via rekeningnummer BE03 4133-130411-84. Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest. Als je je gift een structureel karakter wil geven, kan je kiezen voor een doorlopende opdracht: elke maand wordt er dan automatisch een vast bedrag (dat je zelf bepaalt) op de rekening van De Witte Mol gestort.

Steunacties van De Witte Mol

Een andere maar even zinvolle ondersteuning is je aanwezigheid op één van onze steunacties: de Witte Mol feesten (eind april - begin mei), de Witte Mol fietst (juni) de culinaire wijnhappening of de Wijnverkoop (in het najaar). De geplande steunacties vind je terug onder het item 'Kalender'.

Andere steunacties

Zelf een actie op touw zetten ten voordele van De Witte Mol kan natuurlijk ook altijd: een gesponsorde voet-, fiets- of vlottentocht, een fuif door de vereniging waarbij je bent aange-sloten, een antiekbeurs, … Of wat dacht je van een familie- of bedrijfsfeest waar - in plaats van bloemen of geschenken - centjes kunnen gegeven worden voor De Witte Mol? Alle initiatieven zijn bespreekbaar! Hiervoor kan je contact nemen met An Konings – 014/34.63.80 of via e-mail: Klik hier.

De Witte Mol dankt je voor je steun!


© vzw Stijn - 2019