Sinds kort kan je groenten- en fruitpakketten bestellen en afhalen op de Zandsluis. Ze worden samengesteld door de Bio-hoeve uit Voortkapel in Westerlo en bevatten uitsluitend biologisch geteelde groenten en fruit.

Waarom doet de Zandsluis dit?
Net als iedereen, willen onze bewoners deel uitmaken van de maatschappij. Een tijd geleden, vroegen enkele bewoners van de Zandsluis om een toffe, uitdagende activiteit te kunnen doen. Een activiteit, waarbij je mensen kan ontmoeten en zinvol, belangrijk werk uitvoert. Van daaruit is het idee ontstaan om de groeten– en fruitpakketten van de Bio-hoeve te helpen verdelen.

Wat kan je verwachten?
Wanneer je een bestelling plaats, kan je kiezen uit pakketten voor 1, 2 of 4 personen. Hiervoor wordt geteld hoeveel groenten of fruit een gemiddelde persoon per week eet. Je kan niet zelf kiezen wat er in je pakket zit. Je krijg wel een overzicht mee van wat er in zit, met daarbij een recept. Je wordt dus uitgedaagd om een keertje anders te gaan koken.

Hoe werkt het? 
Geef je bestelling door aan de Zandsluis (014 34 67 60) tot en met woensdag 21u. De dinsdag daarop mag je je groenten en/of fruit komen afhalen tussen 14u30 en 16u30 of tussen 18u00 en 20u00. De pakketten worden geleverd in herbruikbare tassen (je betaalt hiervoor €2,5 waarborg).

Wat kost het?
Groentenpakket 1 persoon: €5 / Fruitpakket 1 persoon: €5 / Gemengd pakket 1 persoon: €10
Groentenpakket 2 personen: €10 / Fruitpakket 2 personen: €10
Groentenpakket 4 personen: €15 / Fruitpakket 4 personen: €15

Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog wat vragen? Loop dan gerust eens binnen op een dinsdagnamiddag, we leggen het je met plezier allemaal nog eens uit!

Maak je mee reclame voor ons? Vertel het verder, overtuig jezelf, je familie, vrienden, buren, … Iedereen is welkom om een bestelling te plaatsen!

Volg ons ook op Facebook: De Bio-hoeve, verdeelpunt Zandsluis