Music For Life 2014

Music for Life stelt dit jaar opnieuw voor dat iedereen die een actie wil ondernemen, zijn eigen goed doel kiest.

Wat wil dit nu eigenlijk zeggen?
• Dat de familie, buurt, kennis, collega, vriend, ... die de actie organiseert, dit doet voor een voorziening (vb: St.-Oda, Weyerke, De Klimroos, ...) of deelvoorziening (vb: De Haag, De Wiek, Huize Zolder ...) die deel uitmaakt van vzw Stijn.
• De actie mag alleen georganiseerd worden voor vzw's die erkend zijn. (St.-Oda, Weyerke, De Klimroos, ... zijn geen afzonderlijke vzw's meer sinds het ontstaan van vzw Stijn) en die in de lijst staan op de website van "Music For Life". Vzw Stijn staat uiteraard op die lijst!
• Graag stellen we vzw Stijn aan u voor:
Vzw Stijn is een netwerk van voorzieningen die zorg verlenen aan personen met een beperking.

Volgende organisaties maken deel uit van ons netwerk:
De Klimroos biedt dagopvang en woonopvang aan volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel. Ze doet dit in Neerpelt, Overpelt en Hamont.
De Witte Mol gelegen in Mol, verleent dagopvang aan kinderen met een ernstig of diep mentale handicap. De Witte Mol biedt ook woonopvang voor volwassenen met een ernstig of diep mentale handicap en voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel.
De Dienst Ambulante Begeleiding (of DAB, te Zonhoven) geeft advies aan huis bij gezinnen met een zeer jong kind met een handicap (vroegbegeleiding) en aan oudere kinderen en volwassenen met een licht tot diep mentale handicap, met een motorische handicap en met een niet-aangeboren hersenletsel.
De Dienst Persoonlijke Assistent (of DPA, eveneens te Zonhoven) stelt aan mensen met persoonlijk assistentiebudget, ongeacht de aard van hun handicap, persoonlijke assistenten ter beschikking.
Groenhoef (Scherpenheuvel) biedt dagopvang, woonopvang en kortverblijf aan volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel.
't Klavertje (Houthalen, Beringen, Paal, Zonhoven) biedt dagopvang en woonopvang aan volwassenen met een motorische handicap en aan volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel.
De Limburgse Stichting Autisme (of LSA, eveneens te Zonhoven) geeft advies aan huis bij gezinnen met een kind met autisme.
Sint-Gerardus (Diepenbeek, Hasselt, Overpelt, Zonhoven) verleent dagopvang en woonopvang aan kinderen met een motorische handicap, in nauwe samenwerking met de Sint-Gerardusscholen. Ook volwassenen met een motorische handicap of met een niet-aangeboren hersenletsel kunnen er terecht voor zowel dagopvang als woonopvang.
St.-Oda (Overpelt, Lommel, Achel), biedt dagopvang aan kinderen en volwassenen met een ernstig of diep mentale handicap. De woonopvang staat open voor kinderen en volwassenen met een matig tot diep mentale handicap. Er is een observatie- en behandelingscentrum voor kinderen en voor volwassenen met extreem probleemgedrag.
't Weyerke (Heusden-Zolder, Beringen, Paal) verleent dagopvang aan kinderen met een ernstig of diep mentale handicap en aan volwassenen met een licht tot diep mentale handicap. 't Weyerke biedt woonopvang aan volwassenen met een matig tot diep mentale handicap en aan volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel. 't Weyerke biedt ook kortopvang aan, ongeacht de aard van de handicap
• Als je jouw actie aanmeldt op de website www.musicforlife.be" kan je dus enkel kiezen voor vzw Stijn uit de lijst van goede doelen, en niet voor een aparte voorziening.
• Wil je dat je steun terecht komt bij de juiste voorziening, vermeld dan bij je actie voor wie je deze doet. Bij voorbeeld "Dansen for St.-Oda" of "Wafels For "t Weyerke", …
• Na je actie stort je het geld naar Music For Life en kun jij tijdens de warmste week een plaatje aanvragen op StuBru!
• Music for Life stort het geld door aan vzw Stijn die het op zijn beurt doorstort naar de voorzieningen.

Twijfel niet en doe (ook dit jaar) mee!
Meld je aan bij Studio Brussel via volgende link: http://www.musicforlife.be


© vzw Stijn - 2021