Spontane sollicitaties

Misschien droom jij ook van een beroepsloopbaan binnen vzw Stijn? Vzw Stijn biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening aan personen met een handicap. Hun geluk wordt mede bepaald door onze zorg en dienstverlening. Dit is een grote verantwoordelijkheid. Jouw toewijding, inzet, jouw liefdevolle aandacht zijn bepalend voor hun welvoelen. We verwachten van jou een grote en een warme inzet.

Een goede dienstverlening aan personen met een handicap kan maar mits de hulp van velen. Samenwerking is onontbeerlijk: binnen je eigen leefgroep of dienst en waar nodig tussen de verschillende leefgroepen, diensten en afdelingen.We hopen dat je tewerkstelling bij ons meer dan een broodwinning is: dat je de doelstellingen van vzw Stijn tot een persoonlijke opdracht maakt. We wensen dat het gelukkig maken van andere mensen ook jou geluk mag bijbrengen en dat je je kan vinden in de missie en visie van vzw Stijn. Jouw deskundigheid en inzet zijn de beste garantie om bij ons aan de slag te kunnen en te blijven.

Ook indien er momenteel geen vacature zou zijn, kan je toch altijd spontaan solliciteren zodat we je vlug kunnen vinden indien nodig. Spontaan solliciteren kan door een persoonlijke brief en cv te bezorgen per post aan een door u gekozen voorziening. Het is niet mogelijk om voor alle voorzieningen tegelijk spontaan te solliciteren. Klik hier om de voorziening te kiezen waarvoor je spontaan solliciteert.


© vzw Stijn - 2021