Steunmogelijkheden

Een gift
Er zijn heel wat mensen en organisaties die in ‘t Weyerke geloven en ons financieel willen steunen. Jij ook? Financieel steunen kan via een overschrijvingsformulier. Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest. Vergeet niet je rijksregisternummer of ondernemingsnummer in te vullen.

Permanente opdracht
Wil je jouw gift een meer structureel karakter geven dan kan je kiezen voor een permanente opdracht: elke maand wordt er dan automatisch een vast bedrag (dat je zelf bepaalt) op de rekening van 't Weyerke gestort.


Uw aanwezigheid, deelname of medewerking aan onze steunacties
Een andere zinvolle ondersteuning is jouw aanwezigheid op of vrijwillige hulp bij één van onze steunacties: Lentebuffet, BijZolder Straatkunstenfeest (3de weekend van mei), Dinner Dance, de wijn- en truffelverkoop.
Wil je hier graag aan meewerken? Neem dan gerust contact op via mail klik hier. Meer info over onze acties vind je op www.steunactiesweyerke.be

 

 

Wees gerust creatief
Natuurlijk mag je ook zelf een actie op touw zetten: een gesponsorde voet- of fietstocht, een concert of toneelvoorstelling, een antiekbeurs, een familie- of bedrijfsfeest waar – in plaats van bloemen of geschenken – een bijdrage kan gegeven worden voor 't Weyerke. Alles is mogelijk.

Ook een duo-legaat is mogelijk t.v.v. 't Weyerke zonder nadeel voor uw erfgenamen!
De wetgever voorziet de mogelijkheid om bij overlijden een deel van uw vermogen aan een 'goed doel' na te laten en tegelijkertijd uw eigen erfgenamen te bevoordelen. Want voor hen vallen de hoge successierechten weg. 't Weyerke betaalt die in hun plaats. Zo erven zij netto meer en 't Weyerke kan met uw gift mooie projecten realiseren voor personen die dit nodig hebben. Een win-winverhaal! Interesse? Neem gerust contact op met ons of met een notaris.


© vzw Stijn - 2019