Hof van Loon biedt dag- en nachtondersteuning aan mensen die na een niet-aangeboren hersenletsel niet terug thuis kunnen gaan wonen. Is wonen in Hof van Loon iets voor jou? Wellicht wel... want in Hof van Loon heeft iedereen een eigen studio van ongeveer 45m² met een badkamer, leefruimte en kitchenette, die helemaal naar eigen smaak ingericht kan worden. Heb jij meer nood aan ondersteuning of gezelschap dan kan je terecht in de gemeenschappelijke ruimtes: een grote living met keuken, een 'relaxbadkamer' met waterbed, kinélokaal en binnentuin. Bovendien kan je ook 7 op 7, 24u op 24u rekenen op ons verpleegkundig en pedagogisch geschoold team dat garant staat voor een persoonlijke benadering!

Privacy, vrijheid en zelfbepaling vinden we enorm belangrijk. In Hof van Loon willen we iedereen zoveel mogelijk inspraak geven in zijn eigen leven.

Jouw familie en vrienden zijn hier altijd welkom.

Hof van Loon is een deel van ’t Weyerke en is gelegen nabij het centrum van Zolder. Er worden regelmatig uitstappen georganiseerd en er wordt samen met jou gezocht naar een zinvolle dagbesteding.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Ann Lemmens via opstap@wey.stijn.be

 
 
   't Weyerke
Domherenstraat 3
3550 Heusden-Zolder

+32 11 53 95 70
+32 11 53 35 24
 
  Klik hier om E-mail te verzenden