Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Kalender/Acties

Oproep: doe mee aan de hackathon!

Samen innoveren in de welzijnssector! Doe jij ook mee?

16/11/2021 09:00 - 17/11/2021 19:00 TBC TBC Lommel

Samen oplossingen bedenken voor concrete uitdagingen van de zorg- en welzijnssector. Dàt is de doelstelling van de drie zorghackathons die in Limburg gepland staan in 2021 en 2022.

Wat is een hackathon?
Tijdens een Hack4Health-event maak je deel uit van een team van mensen die het gezondheidszorgsysteem willen herdenken en verbeteren. Nieuwe concepten, nieuwe businessmodellen en tal van slimme oplossingen worden tijdens deze events bedacht en dragen bij tot nieuwe inzichten die de gezondheidszorg ten goede komen.
De deelnemers brengen verschillende expertises mee om out of the box te kijken naar een probleemstelling en zo tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen.

De eerste hackathon staat voor de deur
Noteer 16 en 17 november 2021 in je agenda voor de eerste zorghackathon met als locatie Center Parcs Vossemeren. Daar focussen we op sociaal ondernemerschap (in functie van persoonsvolgende financiering), zorgtoerisme en games voor mensen met een beperking. Het is de ideale manier om eens kennis te maken met het hackathon-concept. 

Meer informatie: Leen Hulshagen - Leen.Hulshagen@oda.stijn.be

Initiatiefnemers
De hackathons zijn een initiatief van POM Limburg en BlueHealth Innovation Center. De eerste zorghackathon wordt georganiseerd met medewerking van Vlaams Welzijnsverbond, in4care en Stijn vzw (Sint Oda, De Klimroos, Sint-Gerardus).

De POM en BHIC willen ook graag jullie input over hoe de volgende zorghackathons er kunnen uitzien. Kijk even op www.hack4health.be/limburg welke vragen ze voor jou in petto hebben.