Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Steun de projecten van Sint Oda

AKKA-SMARTplateau

Tussen 5.500 en 6.500 euro

Binnen Sens-city hebben we al kunnen ervaren welke meerwaarde een AKKA-plaat biedt. Daarom willen we hier verder op inzetten door de aanschaf van een geavanceerde versie.

Een kind of  jongere die door een ernstige meervoudige beperking zichzelf of zijn rolwagen niet kan voortbewegen, is vaak afhankelijk van anderen om een verplaatsing te kunnen doen. De AKKA-smart biedt bewegingsvrijheid, wat maakt dat dit ook een flinke impact heeft op zijn welbevinden. Dit AKKA-smart apparaat maakt dat kinderen en jongeren weer in een 3-dimensionale wereld geplaatst worden waardoor ze extra positieve stimuli ervaren.  

Tape rijden

Rolstoelgebruikers kunnen op dit platform plaatsnemen en zichzelf met één druk op de knop voortbewegen. Het plateau werkt volgens het principe van 'tape rijden'. Het plateau is uitgerust met een sensor die de tape - die op de vloer is aangebracht - volgt. Een mooie en veilige manier om zich voor te bereiden op het rijden met een elektrische rolstoel. 

Help jij mee deze droom verwezenlijken?

Storten kan via  rekeningnummer: BE 46 3350 0389 8436 (BIC: BBRUBEBB) met als mededeling 'Steun Akka - naam en familienaam'.