Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

’t Klavertje en Sint-Gerardus (volwassenwerking) samen verder als Empà

Sinds 2 januari 2024 vormen de volwassenwerking van Sint-Gerardus en Dienstencentrum ’t Klavertje één organisatie. Gisteren - op 25 januari - maakten ze ook hun nieuwe naam bekend: Empà.

26/01/2024

René Roex, directeur van Empà: “De volwassenwerking van Sint-Gerardus wordt niet opgeslokt door ’t Klavertje. We schrijven samen een nieuw verhaal en daar hoort dus ook een nieuwe naam bij.”

Voor het bedenken van de nieuwe naam werd Studio Segers onder de arm genomen. René Roex: “Zij zijn in het DNA gedoken van Sint-Gerardus en ’t Klavertje. We delen dezelfde waarden waaronder warme zorg, empowerment en keuzevrijheid. Op basis van die input is Studio Segers tot Empà gekomen. Empà is krachtig en zacht tegelijk.”

Gisteren werd de nieuwe naam voorgesteld aan het personeel. Via een livestream op YouTube konden ook de zorggebruikers van de verschillende leefgroepen meevolgen. 

“En vandaag brengen we het geboortekaartje en doopsuiker rond naar alle afdelingen, want een geboorte moet je vieren”, besluit René Roex.