Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Steun de projecten van Sint Oda

Hydrokar

Doel behaald

Bubbels, projectie, aroma in een natte ruimte dat ging niet samen. ... tot nu toe. Op veler verzoek heeft Barry Emons een snoezelkar voor de badkamer ontwikkeld. De vraag naar beleving tijdens het badmoment van een kind of volwassen zorggebruiker neemt toe. Alle functionaliteit is in een watervaste kar gebouwd en beschikbaar op 12 volt. Absoluut veilig dus in uw natte ruimte zoals een badkamer of zelfs in ons zwembad.

 

Zintuigen stimuleren

De ergonomische kar staat op stevige wielen en is overal te gebruiken. Hij is voorzien van diverse elementen die zintuigen kunnen prikkelen; muziek, beeld en geur.

Unieke beleving op maat

De kar is uitgerust met een computer die 9 thema’s en een map met muziek bevat, variërend van een zee-thema tot een vlindertuin; de keuze is aan jou. Het beeld wordt geprojecteerd op de wand of het plafond via een beamer en het geluid komt via de ingebouwde speakers. Door de USB-stick te wisselen kunnen veel meer thema’s worden gebruikt. De bediening gebeurt via stevige knoppen op de kar.

Een prachtige bubbelunit staat te midden van spiegel. Hij is instelbaar qua kleur, programma, snelheid van de kleurwisseling en lichtintensiteit. Tot slot is gedacht aan een aroma-stream om een geur-element toe te voegen. Dat kan uiteraard ook met badolie worden bereikt. Alle elementen zijn los schakelbaar waardoor je de prikkels goed kan doseren.

De kar wordt buiten de natte ruimte opgeladen en heeft met een volle accu 8 uur speeltijd.

Sint Oda heeft reeds twee Hydrokarren ter beschikking om uit te lenen aan onze leefgroepen. Maar deze zijn zo ontzettend gegeerd dat we héél graag extra Hydrokarren willen aankopen.

Merk: Barry Emons

Model: Hydrokar

Help jij mee om deze droom te verwezenlijken?

Storten kan op het rekeningnummer: BE 46 3350 0389 8436 (BIC: BBRUBEBB) met als mededeling 'Hydrokar - naam en familienaam'