Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

LSA en DAB worden samen Wegwijs

Limburgse Stichting Autisme en Dienst Ambulante Begeleiding slaan de handen in mekaar en zijn vanaf 1 januari 2024 samen WEGWIJS.

03/01/2024

Limburgse Stichting Autisme en Dienst Ambulante Begeleiding zijn twee thuisbegeleidingsdiensten binnen Stijn vzw met een thuisbasis in Zonhoven. LSA en DAB werkten de voorbije jaren steeds vaker samen en besloten daarom in 2023 hun krachten te bundelen tot één geïntegreerde dienst.  

Sinds 1 januari 2024 zijn LSA en DAB gefusioneerd tot één erkende dienst met de naam Wegwijs. Dit zorgt voor administratieve vereenvoudiging en een verder doorgedreven samenwerking tussen de verschillende teams en expertises.

​De gekende doelgroepen van LSA en DAB blijven behouden, waardoor Wegwijs begeleiding en ondersteuning op maat kan blijven bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, een ontwikkelingsstoornis, verstandelijke beperking, motorische beperking, NAH of degeneratieve aandoening. Ook gezinnen met een medisch zorgenkind kunnen blijven rekenen op de gespecialiseerde oppas van Casa Corlien.