Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Word vrijwilliger tijdens het EK wielrennen en steun zo een dienstencentrum van Stijn vzw

05/06/2024

11 tot en met 15 september worden absolute hoogdagen voor wielerliefhebbers. Dan vindt namelijk het Europees Kampioenschap wielrennen plaats in Limburg. Het epicentrum van dit groots evenement is de Velodroom van Heusden-Zolder van waaruit alle 14 wedstrijden vertrekken. 

Om alles in goede banen te leiden, zullen voor en tijdens het EK honderden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. Ook jij bent meer dan welkom om dat te doen én op die manier één van de 10 diensten(centra) van Stijn vzw te steunen!

➡️ Voor elke vrijwilliger ontvangt Stijn vzw namelijk een bedrag van 25 euro voor shiften van minder dan 6 uur en 40 euro voor shiften van meer dan 6 uur. 

➡️ Die inkomsten zullen verdeeld worden over de dienstencentra van Stijn vzw op basis van het dienstencentrum dat jij als vrijwilliger aangeeft bij je inschrijving. 

What’s in it for me?

Als jij vrijwilligt tijdens het EK, dan:

✔️ verdien jij een vergoeding voor Stijn vzw (waarvoor dank)

✔️ ontvang je een T-shirt van het EK

✔️ krijg je tijdens je shift toegang tot de medewerkershub

En wie weet scoor jij onderweg wel een handtekening van één van de deelnemende wielergoden!

Inschrijven doe je zo

Heb je zin gekregen om te helpen als signaalgever, shuttle chauffeur, steward, logistieke hulp … voor of tijdens het EK? Om met eigen ogen te zien of de huidige kampioenen Christophe Laporte en Mischa Bredewold hun titel kunnen behouden? 

Vul dan voor 1 juli het formulier in dat je vindt onder deze link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=01L1JLKDo0261MtVe_Bqyel-w8i-GMpBjLaFsBKYq_RUNURHS01EQU5UQllQTkFLVUhXUTkyWEhSNS4u

Als de organisatie van het EK zijn planning rond heeft, bezorgen wij die ook aan jou.

Meer informatie over de verschillende taken lees je trouwens in de bijlage.       

Downloads

EK24_Taakomschrijving.pdf 401.79 KB
Download