Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Ontdek de nieuwste zorginnovaties tijdens de Experience Room in Brugge

Benieuwd hoe technologische innovaties het leven van kinderen met een motorische beperking aangenamer kunnen maken?

27/05/2024

Revalidatiehulpmiddelen, gaming tools, sporthulpmiddelen, slim speelgoed, aangepaste muziekinstrumenten… er zijn zoveel innovatieve tools die een wezenlijk verschil betekenen in het leven van kinderen met een motorische beperking.

Op vrijdag 31 mei kan je ze allemaal zien en zelfs uittesten tijdens de Experience Room, een ééndaagse belevingsbeurs in het BMCC in Brugge. Uittesten? Ja, want dankzij jouw onmiddellijke feedback kunnen de makers hun producten verder verfijnen. 

De Experience Room verwelkomt iedereen die met zorg te maken heeft: zorggebruikers, het netwerk, therapeuten, artsen.... Daarnaast is de beurs de ideale plek om je eigen netwerk te verbreden. 

De Experience Room is een initiatief van European Academy of Childhood Disability, in samenwerking met Stijn vzw en In4care. Onder meer Sint-Gerardus (een van de dienstencentra van Stjin vzw) zal er een stand bemannen.

De beurs start om 11u en eindigt om 20u. Ze is gratis en toegankelijk voor zorgprofessionals en het netwerk van personen met beperking. Je reserveert wel best op voorhand je gratis toegangsticket via https://lnkd.in/eJ7pgjdm.