Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Onze Stijn

Gilbert en Mia Seresia hadden een zoontje met een beperking: Stijn. Maar in 1952 was er nog geen geschikte hulp. Daarom richtten ze zelf een zorgvoorziening op. Deze groeide uit tot een dynamisch netwerk van zorgentiteiten. Dat netwerk heet ... Stijn vzw.

 

Steun ons

Binnen onze organisatie leven heel veel dromen. Met jouw hulp kunnen we deze waarmaken en een glimlach toveren op ieders gezicht.

In de kijker

Nieuws

Zorgorganisaties Stijn vzw en Integro vzw nieuwe eigenaar van Skondras-gebouw

Het iconische Skondras-gebouw (ook gekend als het voormalige LRM-gebouw) aan de Kempische Steenweg in Hasselt krijgt opnieuw een maatschappelijke invulling. Zorgorganisaties Stijn vzw en Integro vzw willen er elk hun ondersteunende diensten huisvesten. Daarnaast mikken beide partners op kruisbestuiving tussen de zorgentiteiten in het eigen netwerk en tussen elkaar.

Hasselt Meer info
Nieuws

Casa Corlien biedt gespecialiseerde oppasdienst

Casa Corlien biedt gespecialiseerde thuisoppas voor gezinnen met een kindje met een medische zorgnood. Met de steun van het innovatiefonds van Stijn vzw werd een proefproject in Limburg opgestart. Intussen zetten steeds meer mensen zich achter het initiatief.

Limburg Meer info